tisdag 11 december 2012

Då är det bara två adventssöndagar kvar innan julaftonen. Adventstiden tycker jag så mycket om. Man får plocka fram ljusstakar och hyacinter , att ställa överallt. Sen är det ju ett stort plus att det har kommit snö o kyla.
Jag har varit i Sollebrunn på slöjdarmässa , Alla Helgonshelgen, och sålt många tomtar. Även pepparkakskörer, snögubbskörer, stjärngossekörer och kattkörer. Även tanter och julburkar.
En fantastiskt rolig helg att få vara med om varje år. Tack alla som kommer och ger mej så mycket uppskattning. Och köper alla mina saker!
Skall försöka få ihop så mycket av mina saker, till nästa år, att jag även kan vara med på Gunnebo julmarknad. Det skulle vara så betydelsefullt för mej.
 På Korpens Lustgård har vi julskyltat och i galleriet är det en underbar julstämmning med allt från tomtar till skinn, dukar, träsaker , änglar och mycket mera. Värt att besöka om man är i ALingsås. Nu skall jag tillbaka ner i verkstan, för att måla det sista och sedan sätta en ugn. Ha det så skönt i advent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar